Всеукраїнські змагання з спеціальної підготовки з сноуборду

10 жовтня 2016 року на Тернопільському центральному стадіоні сноубордисти Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» та Львівської ДЮСШ взяли участь у Всеукраїнських змаганнях з спеціальної підготовки з сноуборду, організованих Федерацією лижного спорту України.

шикування норм

Керував проведенням змагань старший тренер збірної команди України з сноуборду Белінський Валерій Володимирович

команда-нормативи

У Всеукраїнських змаганнях з СФП взяли участь 33 вихованці СДЮСШ «Екстрім» Тернопільської міської ради та двоє сноубордисток зі Львова.

Спортсмени змагалися в нормативах: біг на 60 м, 100 м, 200 м, 400 м, стрибку в довжину з місця та стрибках через гімнастичну планку.

біг Смик Сторожук СиротюкСноубордистки-тернополянки Наталя Смик, Валерія Сторожук та Вікторія Сиротюк у фінішній боротьбі на дистанції 400 метрів

Синоруб Мерц Копчак

Вихованки Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» Таня Копчак, майстер спорту Оксана Мерц та Марта Синоруб стартували у бігу на 400 метрів

перестриби Підручняк Сторожук

Ярош перестриби
Тернопільські спортсменки Катя Підручняк, Валерія Сторожук і Таня Ярош змагаються в перестрибах через гімнастичну планку

Льотковська стрибок

Копчак стрибок

Стрибок в довжину здають спортсменки-«Екстремалки» – член юніорської збірної України Таня Копчак та Віка Льотковська.

Кращими серед тернополян стали: Наталя Смик, МС Таня Тарнавська, Володимир Мамчур, Наталя Федишин, Таня Ярош, Віка Льотковська, Катя Підручняк, Андріана Савків, Вероніка Пукас та Софія Мацюк.

Допомагали в організації змагань працівники СДЮСШ “Екстрім”: тренери-викладачі з сноуборду – Наталія Пазунка, Андрій Бігуняк, Ірина Кекот, Уляна Перчик, Віталій Моравель; інструктори – Тетяна Романишин, Марія Яремій, Сергій Кундас, Сергій Іванченко; директор – Володимир Ліщук.

СДЮСШ «Екстрім» вдячна Миколі Крутю, начальнику управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, за надання стадіону для проведення змагань.

Коментар