Трюк FrontSide Pop shove it на скейтборді

Pop Shove It

1.Треба знати як робити Ollie. ШОВ ІТ – це коли борд робить в повітрі розворот на 180 градусів, а ви немає. Ви як летіли вперед так і летите,а він там під вами крутитися.

2. Розташування ніг таке ж як і коли ви робите Ollie.

3. Робіть КЛАЦАННЯ як на оллі, тільки замість того що б ковзати вашою ногою вгору, ви її залишаєте десь по середині дошки. Робите КЛАЦАННЯ, але замість простого клацання, смикаєте задньою ногою шкарпеткою назад коли відчуваєте, що борд КЛАЦАВ об землю, і тоді як борд крутиться під вами ви його конролюйте тією ногою, що стояла на середині і не куди не рушила.

4. Коли ви побачили, що борд прокрутився на 180 градусів, преземляєтесь на зігнутих ногах на нього.

Навчися frontside 180, якщо ти його добре умієш робити, то у тебе швидко вийти навчитися фронтсайд поп шовіт.

1) Перш за все робиш оллі, під час клацання задньою ногою штовхаєш дошку вперед перед собою, а переднім робиш рух в протилежну сторону. Дошка повинна під тобою помінятися місцями ноуз з тейлом, а тіло залишитися в такому ж положенні. Порівняй свої сили і можливості і розрахуй обертання дошки так, щоб ти зміг повернути ноги в початкове положення, інакше не зможеш встати назад на дошку.

2)Во час обертання дивися на дошку під собою, як тільки вона докрутить 180 градусів, злови її і приземляйся. Прагни ловити дошку в повітрі.

3)Приземляйся на підвіски і пригинай коліна. Вперед! Тепер у тебе з’явилася більше можливостей різноманітити свої трюки. Спершу спробуй сходити з 50-50 фронтсайд шовітом, потім спробуй з 5-0, тєїлслайда.

Коментар