Змагання на роликах до Дня фізичної культури і спорту 2015

13 вересня 2015 року на картінговій трасі, що в парку «Топільче» 57 вихованців СДЮСШ «Екстрім» змагалися в швидкісному бігу на роликових ковзанах.

Юні ролеристи (сноубордисти та фрістайлісти) СДЮСШ «Екстрім»Юні ролеристи (сноубордисти та фрістайлісти) СДЮСШ «Екстрім» за підтримки управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради під час Першості міста Тернополя 13 вересня 2015 р. на картінговій трасі в парку «Топільче»

Переможцями стали:
– Масира Олег – ТНТУ
– Ярош Тетяна – ЗОШ № 23
– Федишин Наталія – ЗОШ № 19
– Куріца Роман – ЗОШ № 11
– Королик Яна – ЗОШ № 29
– Рипнінська Алевтина – ЗОШ № 19

А призерами:
Мамчур Володимир (ТНЕУ), Тарнавська Таня (ЗОШ № 20), Сиротюк Віка, Ханас Віта та Малічовський Володимир (учні ЗОШ № 19), Загайкевич Ліна (ЗОШ № 23), Жук Марія (ЗОШ № 24), Пукас Вероніка і Мандибур Аня (учні ЗОШ № 11), Стареправо Сабіна (ЗОШ № 4), Мигаль Олена (ЗОШ № 22), Брудко Юля (ЗОШ № 29).

Спортсменів підготували тренери: Володимир Ліщук, Наталя Пазунка, Ірина Кекот, Уляна Перчик, Андрій Бігуняк, Оксана Щербанюк, Уляна Юнко та Уляна Лук′янська.

Змагання проводилися за підтримки управління у справах сім′ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради (начальники: управління Микола Круть та відділу спорту Валерій Кравчук).

Старт фіналу вихованців СДЮСШ «Екстрім»Старт фіналу вихованців СДЮСШ «Екстрім» Тернопільської міської ради на Першості міста з швидкісного бігу на роликах до Дня фізичної культури та спорту 13 вересня 2015 р.

Вихованці Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» на Першості міста з швидкісного бігу на роликових ковзанах до Дня фізичної культури і спортуВихованці Тернопільської СДЮСШ «Екстрім» на Першості міста з швидкісного бігу на роликових ковзанах до Дня фізичної культури і спорту на картінговій трасі в парку «Топільче» 13 вересня 2015 р.

Коментар