Міжнародні старти зі сноубордингу 2013

Протягом зимового сезону сноубордисти ДЮСШ «Екстрім» Тернопільської міської ради та обласної школи вищої спортивної майстерності брали участь в міжнародних змаганнях високого рівня і досягли певних результатів:

Оксана Дмитрів
Оксана Дмитрів (вихованка ОШВСМ, ФСТ «Колос») – стала срібною призеркою міжнародних змагань ФІС в Кострино, Закарпатської області, за участю спортсменів з Угорщини, Польщі, Чехії. Також Оксана брала участь в етапах Кубка Світу в Росії, Словенії, Австрії, Італії та Чемпіонаті Світу в Канаді.

Тарас Бігус
Тарас Бігус (студент ТНЕУ, ФСТ «Динамо») – на Кубку Європи в Росії, з інтервалом в соті секунди від нагороди, зайняв четверте місце. Напротязі сезону Тарас приймав участь в Юніорському Чемпіонаті Світу в Туреччині, де став фіналістом, та в численних етапах Кубка Європи.

Тетяна Копчак
Тетяна Копчак (учениця ЗОШ № 20, ФСТ «Динамо») у найвідповідальніших для неї змаганнях сезону – Європейському Олімпійському Фестивалі в Румунії, зуміла потрапити у фінал, змагаючись із спортсменками з 15 країн Європи.

Світлана Тимош
Світлана Тимош (вихованка ДЮСШ «Екстрім» та ОШВСМ, ФСТ «Динамо») – стала бронзовою призеркою міжнародних змагань ФІС в Кострино, Закарпатської обл.

Команда Тернопільської області зі сноубордингу
Команда Тернопільської області зі сноубордингу – переможець Чемпіонату України серед дорослих, юніорів і юнаків зі сноубордингу та міжнародних змагань ФІС 2013р. в Кострино, Закарпатської обл. з тех-делегатом з Румунії Діно Стефанеску.

Коментар