Сноубордисти СДЮСШ “Екстрім” на оздоровленні в карпатському таборі

Протягом 12 днів липня-серпня 2016 року сноубордисти СДЮСШ «Екстрім» оздоровлювалися в спортивному таборі в Карпатах за виділені кошти управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради.

Пуга Сторожук
в кущах під Говерлою

Розпочався сноубордистський табір з походу на найвищу гору України – Говерлу

вид з гори
на Говерлі
вказівник Говерла

Сходження на Говерлу тривало 2год 20хв. Перша частина – дорога через ліс зі старезними деревами і їх покрученим корінням, що вилазить на поверхню грунту. Друга частина походу на вершину починається після виходу з лісу. Стежка – це вимиті водою рівчаки, які проходять між кущами. Третя частина дороги на Говерлу – останній ривок по траві з камінням.

палатки
мамчур готує

Вихованці СДЮСШ «Екстрім» на кілька днів організовували наметовий табір, в якому спортсмени вчилися орієнтуватися на місцевості, розводити вогнище та готувати їду в польових умовах.

човниковий біг

Щоденно «екстремали» проводили різноманітні змагання, спортивні конкурси та естафети

Мамчур,Пуга
слаломний біг
розтягування
фрізбі
перестриби

Спортивні ігри та естафети в оздоровчому таборі в Карпатах

вказівник маковиця
похід маковиця

Вихованці «Екстріму» організували похід на гору Маковиця, а з неї на полонину, де випасають овець і по старовинних карпатських технологіях роблять з овечого молока сири Буц і Вурда, готують мамалигу та інші цікаві місцеві страви. Похід був затяжним і декому здавався навіть важчим, ніж на Говерлу.

річка дівчата
річка-хлопці

Плавання в гірській карпатській річці

дуда
куріца
підвісна канатка
Учасники спортивного табору – спортсмени «екстремали» випробували свої сили на підвісній канатній дорозі на Буковелі.

буковель літо
шашки
А також позмагалися в інтелектуальних іграх

Сноубордисти СДЮСШ “Екстрім” Тернопільської міської ради переможці та призери Всеукраїнських змагань завдячують за виділення коштів на спортивно-оздоровчий табір в Карпатах Миколі Крутю – начальнику управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту міської ради !

Коментар