День фізичної культури і спорту 10 вересня 2022 р.

Традиційно у другу суботу вересня представники галузі спорту та прихильники фізкультурно-спортивного руху відзначають професійне свято.

З нагоди свята, 10 вересня, на базі спортивного комплексу «Текстильник» у Тернополі відбулися урочисті заходи. Міський голова Сергій Надал привітав та відзначив подяками й цінними подарунками тернопільських спортсменів, тренерів-викладачів, волонтерів та ветеранів галузі спорту.

Міський голова побажав усім присутнім міцного здоров’я, успіхів, наполегливості й дочекатися головної перемоги – над московським злом.

Зокрема, були відзначені міським головою Сергієм Надалом тренери-викладачі СДЮСШОР “Екстрім”: Роман Кучер, Сергій Приймак та Володимир Мамчур.

Кучер Роман
Кучер Роман Миколайович – тренер-викладач з фристайлу (могул), майстер спорту України.

Нагороджений подякою та цінним подарунком за підготовку 5 призерів Чемпіонатів України та 4 членів збірної України в зимовому сезоні 2022 року.

Приймак Сергій
Приймак Сергій Сергійович – тренер-викладач з фристайл (могул), майстер спорту України.

Нагороджений подякою та цінним подарунком за підготовку 2 призерів Чемпіонатів України та 2 членів збірної України в зимовому сезоні 2022 року.

Мамчур Володимир
Мамчур Володимир Степанович – тренер-викладач зі сноубордингу.

Нагороджений подякою та цінним подарунком за підготовку 4 призерів Чемпіонатів України та 3 членів збірної України в зимовому сезоні 2022 року.

Нагородження проводили: Мер міста Сергій Надал та начальник управління розвитку спорту та фізичної культури Микола Круть.