КАЛЕНДАР НА 2021 РІК «ТЕРНОПІЛЬ СПОРТИВНИЙ: НЕСТРИМНІ ТА СТИЛЬНІ»

Kalendar_2021

29 грудня 2020 року у приміщенні «Квітоцентру» відбулася презентація ексклюзивного календаря «Тернопіль спортивний 2021: нестримні та стильні», героями якого стали видатні спортсмени нашого міста, котрі представляють різні види спорту.

Метою проєкту є інформування громадськості про спортивні осередки, що працюють та розвиваються у Тернополі, залучення молоді до фізичної активності шляхом прикладу особистих досягнень відомих спортсменів.

Кожен місяць у календарі – це окрема історія особистих перемог, виснажливих тренувань та відданості спорту.

Герої календаря – яскраві та гідні представники свого напрямку, майстри спорту, переможці та фіналісти змагань.

На світлинах чоловіки та жінки презентовані не у своїх спортивних просторах, а у образах цивільних з елементами улюбленого спорту. Ці люди надзвичайно багато працюють та своїми успіхами популяризують Тернопіль та Україну у цілому світі.

Про календар розказала директорка Тернопільського міського центру фізичного здоров’я населення Вікторія Безгубенко-Гнатишин: “Ми цього року провели 65 заходів, залучили 3000 учасників, наш принцип – це креативність. Саме тому вперше презентуємо календар, щоби познайомити тернополян зі спортсменами нашого міста, кожне фото – це як візитівка для кожного спортсмена – ми плануємо випускати календар щорічно за результатами спортивної та змагальної діяльності спортсменів з різних видів спорту за рік. Вони нестримні – тому що, незважаючи ні на що, вони приносять результати і до того ж вони стильні, і красиві.”

Цього року усього випустили 100 примірників календаря.

Kucher
СДЮСШ «Екстрім» представив Роман Кучер – майстер спорту України з фристайлу (могул), багаторазовий чемпіон України.