Ігри молоді з фрістайлу 25-28 березня 2008р

З 25 по 28 березня 2008 року на СТК “Драгобрат, с. Ясиня, Закарпатської області відбулися ІV ЗИМОВІ СПОРТИВНІ ІГРИ МОЛОДІ УКРАЇНИ 2008 року з фрістайлу (могул). На змагання прибуло шість команд: Тернопільської, Закарпатської, Івано-франківської, Миколаївської, Київської областей та міста Києва. Загалом в Іграх з фрістайлу (могулу) стартувало 55 спортсменів.

Команда Тернопільської області з Фрістайлу (могул)

Команда Тернопільської області з Фрістайлу (могул)

Спортсмени нашої області: Кучер Роман, Іваник Роман, Хомут Юрій, Василишин Тарас, Мазепа Андрій, Лук’янська Уляна, Парена Ірина, Лановецька Аліна, Юнко Уляна та Мазепа Анна вихованці Гірськолижної дитячо-юнацької спортивної школи міста Тернополя, вибороли загальнокомандне друге місце.

Зважаючи на високу конкуренцію – у чоловіків стартувало 35 учасників, у жінок – 20 спортсменок, посісти високі позиції в фінішному протоколі, а тим паче перемогти було досить важко.

Кучер Роман - приземлення після сальто назад

Кучер Роман – приземлення після сальто назад

Успішно подолав трасу, виконав два складних стрибки (подвійний стрибок –Твіст-Орел на першому трампліні та Сальто назад на другому) та став переможцем серед чоловіків став Кучер Роман (1 місце), зібравшись психологічно, перегравши конкурентів, свої сумніви та страхи.

Непогано виступили і інші спортсмени нашої школи. Високі почесні місця посіли Іваник Роман (4 місце), Василишин Тарас (5 місце), Лановецька Аліна (4 місце) та Мазепа Анна (6 місце).

Кучер Роман - приземлення після сальто назад

Іванник Роман – В польоті (фігура – сальто назад)

Василишин Тарас - Фігура Орел

Василишин Тарас – Фігура Орел

Коментар